avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 416 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Bursa de valori Transfer de actiuni de la Fondul Proprietatea
Discuție deschisă în Bursa de valori

Transfer de actiuni de la Fondul Proprietatea

O ruda prin alianta a sotiei mele are pe numele sau un atestat (eliberat de Depozitarul Central) pentru un numar de actiuni de la Fondul Proprietatea, pe care doreste sa ni-l transfere (doneze) noua, in timpul vietii (cat mai repede). Ce ar trebui facut in acest scop?
Cel mai recent răspuns: nucu$ , utilizator 18:32, 19 August 2009
Un strop de ajutor:ok:

Intrebare: Doresc sa cedez actiunile pe care le detin la S.I.F. Transilvania unei rude. Cum trebuie sa procedez?

Raspuns: Efectuarea de transferuri directe de actiuni S.I.F. Transilvania intre rude sau afini se poate realiza prin acte de cesiune autentice, prin intermediul societatii de depozitare si registru Depozitarul Central S.A., cu sediul in Bucuresti, str. Fagaras nr. 25, sector 1, tel. 021/4085800, 4085846, 4085859, 4085860, la sediul central al acesteia, conform procedurilor acestei societati si respectand prevederile legale in vigoare privind conditiile de efectuare a unor asemenea transferuri.

Relatii suplimentare se pot solicita societatii de depozitare si registru mai sus mentionate.
[ link extern ]
NB: Actiunile la Proprietatea pot fi tranzactionate dupa cotarea la Bursa.Pana atunci puteti rezolva la un notar.(donatie)

Ultima modificare: Miercuri, 19 August 2009
nucu$, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transfer/donatie actiuni fondul proprietatea omv petrom kyky_micky kyky_micky Buna ziua. Cum se pot dona actiuni Fondul Proprietatea OMV Petrom ? O ruda a mea de gradul 1 vrea sa-mi doneze cateva actiuni, a fost la Depozitarul Central, a ... (vezi toată discuția)
Actiuni mihaela david mihaela david Sotul meu ,decedat in luna iunie 2010,a fost actionar la o societate care a intrat in insolventa in luna septembrie 2010. Care este calea legala a ... (vezi toată discuția)
Mostenire actiuni sif transilvania 1324 1324 Buna ziua am mostenit doua certificate de actionar in valoare de 975000 lei vechi la sif Transilvania, sant pe numele tatalui si mamei care au decedat , pot sa ... (vezi toată discuția)