avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 393 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale model procura if
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

model procura if

Buna ziua.
Am si eu o rugaminte..Pot gasi pe undeva un model de procura speciala pentru reprezentantul intreprinderii familiale desemnat prin acordul de constituire?Ca am tot cautat si nu gasesc.
Si care ar fi conditiile de participare si de retragere din acordul de constituire?
Va multumesc ! Astept raspunsurile Dvs.
Cel mai recent răspuns: angey , utilizator 18:44, 19 August 2009
Am postat un formular de procura reprezentant I.F. in sectiunea "Documente utile" la adresa:
www.avocatnet.ro/content/con... ;)
Ultima modificare: Miercuri, 19 August 2009
Corina Capotã, Avocat
VA MULTUMESC PENTRU RASPUNS!!!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intreprindere/asociatie familiala: cum se imparte profitul? kkrotu kkrotu Cum se imparte profitul intr-o intreprindere/asociatie familiala? Exista vreo metoda prin care impartirea profitului se poate face similar cu impartirea pe ... (vezi toată discuția)
A.f. infiintare si deschidere punct de lucru adinaadina adinaadina Am si eu doua intrebari: -ce acte sunt necesare pentru a infiinta un A.F., (este vreo diferenta fata de intreprinderea familiala)? -dar pentru infiintare ... (vezi toată discuția)
Despre intreprinderea familiala alinutza9 alinutza9 Va rog sa-mi spuneti cite puncte de lucru poate avea o intreprindere familiala si daca acestea trebuie sa fie in localitatea din raza primariei care a eliberat ... (vezi toată discuția)