avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 356 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... Impozit micro 2016
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul microîntreprinderilor

Impozit micro 2016

Daca societatea a avut in luna aprilie si in luna mai 1 angajat cu norma intreaga si unul cu patru ore , iar il luna iunie 2 angajati cu norma intreaga si unul cu patru ore, care este cota de impozit aferenta trim 2 ????
2%.
Pai totusi la iunie are 2 angajati cu 8 ore si unul cu 4 ore.
Daca nu este firma nou infiintata

Cod fiscal
(5) În cazul în care, în cursul anului fiscal, numărul de salariați se modifică, cotele de impozitare prevăzute la alin. (1) se aplică în mod corespunzător, începând cu trimestrul în care s-a efectuat modificarea, potrivit legii.

In opinia mea 1%
Ultima modificare: Miercuri, 13 Iulie 2016
Contabilitate sector 4 evoCONTA, Contabil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procent la impozitul microintreprindere florin444 florin444 Buna ziua,as dori sa stiu care este,din 2016,cota de impozitare pentru o microntreprindere cu o activitate de peste 3 ani,care are 9 angajati cu cim si norma ... (vezi toată discuția)
Impozitare micro daciana91 daciana91 Buna ziua, o firma in lunile aprilie simai a avut un angajat cu contract 8 ore.De la 1 iunie contractul se modifica la 4 ore cu salariul de 1998 lei si ... (vezi toată discuția)
Calcul impozit pe venit microintreprindere CasandraMariana CasandraMariana Buna ziua, Fiti amabil, am o intrebare referitor la calculul impozitului pe venit- trimestrul aprilie-iunie, pt. microintreprindere. Se poate aplica ... (vezi toată discuția)