avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1904 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Pași necesari după înregistrarea II
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Pași necesari după înregistrarea II

Bună seara! Astăzi am primit actele înființarii unei intreprinderi individuale pentru o frizerie ce urmează a fi deschisă la țară într-o comună din Constanța.Se poate să mă îndrume cineva în legătură cu pașii pe care ar trebui să îi urmez în continuare pentru a putea începe activitatea în frizerie. Ce avize, aprobări, declarații,..etc mai sunt necesare? Vă mulțumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Infiintare frizerie Pcmarius Pcmarius Ce pasi trebuie sa parcurg pentru ami deschide o frizerie de la ,,o,, la mine in curte.detin spariu.multumesc. (vezi toată discuția)
Pasi necesari pentru frizerie la domiciliul clientului paultrefu paultrefu Buna ziua! M-ar interesa pasii pe care ar trebui sa ii urmez pentru a desfasura legal activitatea de Frizerie la domiciliul clientului (PFA sau II, avize...) ... (vezi toată discuția)
Pasi vanzare produse in frizerie paultrefu paultrefu Buna seara! Ma poate indruma cineva in legatura cu un pas in dezvoltarea micii mele afaceri? Am o intreprindere individuala (frizerie) si as dori sa incep sa ... (vezi toată discuția)