avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1171 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Infiintare frizerie
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Infiintare frizerie

Ce pasi trebuie sa parcurg pentru ami deschide o frizerie de la ,,o,, la mine in curte.detin spariu.multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:19, 24 Ianuarie 2018
infiintare srl, pfa, etc cu obiect de activitate cod caen 9602- coafura si alte activitati de infrumusetare.

ulterior infiintarii, vor fi necesare autorizatiile: de la mediu, de la directia sanitar veterinara, autoritatea de sanatate publica, protectia muncii- cu privire la salariati,, avizul psi.
Ultima modificare: Miercuri, 24 Ianuarie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic
Documentele necesare infiintarii unei PFA, Întreprindere individuală sau Întreprindere familială le gasiti aici :
[ link extern ]

Documentele necesare pentru înregistrarea în registrul comerţului, înregistrarea fiscală şi autorizarea funcţionării societăţii cu răspundere limitată :
[ link extern ]

Detalii gasiti si aici
[ link extern ]

[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Frizerie/coafor infiintare srl Florihanna Florihanna Buna ziua.am calificare de frizer din Spania.am diploma de coafor,de frizer,de stilist protezisr de unghii si machiaj tot din Spania. As dori sa deschid si sa ... (vezi toată discuția)
Manichiură acasa Miha Baidoc Miha Baidoc Buna ziua,doresc să prestez servicii de manichiură acasa,am o cameră disponibilă, imi puteti spune dacă este ok? Stiu ca la salon e nevoie de cameră ... (vezi toată discuția)
Profesia de hair stylist Laura Vitan Laura Vitan Am I.I. si sunt catre sfarsitul unu curs de hair stylist, pot practica meseria fara a incheia CIM, in salonul altciuva? Care ar fi alternativa? Am mai intrebat ... (vezi toată discuția)