avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1079 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Frizerie/coafor infiintare srl
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Frizerie/coafor infiintare srl

Buna ziua.am calificare de frizer din Spania.am diploma de coafor,de frizer,de stilist protezisr de unghii si machiaj tot din Spania.
As dori sa deschid si sa înființeze un srl.ce trebuie sa fac?multumesc
Ultima modificare: Sâmbătă, 7 Aprilie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:54, 6 Aprilie 2018
Competentele dvs. profesionale trebuie recunoscute in Romania de catre Ministerul muncii.
Gasiti informatii aici: www.avocatnet.ro/articol_101...
Trebuie sa inregistrati o firma la Registrul comertului, sa detineti un spatiu corespunzator desfasurarii activitatii dpsv sanitar, sanitar-veterinar, al securitatii si sanatatii in munca, mediu. Inainte de inceperea activitatii trebuie sa declarati activitatea la ANAF.
Documentele necesare pentru înregistrarea în registrul comerţului, înregistrarea fiscală şi autorizarea funcţionării societăţii în nume colectiv, in comandită simplă şi cu răspundere limitată
[ link extern ]

Alegeti : Cod CAEN 9602 (coafură sau alte activităţi de înfrumuseţare) si/sau cod CAEN 9604 (activităţi de întreţinere corporală).

Vedeti si acest link
[ link extern ]
Ultima modificare: Vineri, 6 Aprilie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce cod caen pot folosi? Lauramlr Lauramlr Buna ziua! Având în vedere că meseria de stilist extensii gene a fost introdusă în România, in urma unui curs de extensii gene, pot deschide un PFA ... (vezi toată discuția)
Deschidere salaon unghii false Mirabelapomparau Mirabelapomparau Buna ziua, As dori sa deschid un salon de unghii false, eu mai am o firma si printre toate codurile caen cre le am in afara de obiectul principal il am si ... (vezi toată discuția)
Infiintare frizerie Pcmarius Pcmarius Ce pasi trebuie sa parcurg pentru ami deschide o frizerie de la ,,o,, la mine in curte.detin spariu.multumesc. (vezi toată discuția)