avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 692 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Garantie lucrari
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Garantie lucrari

Cum se stabileste la un contract de executie lucrari perioada de garantie pe care executantul trebuie sa o acorde lucrarilor efectuate? Am vazut ca uzual e 24 de luni, dar am gasit si 60 de luni.
Mentionez ca e vorba de un contract consolidare si restaurare a unei cladiri in patrimoniu ( lucrari de rezistenta si arhitectura).
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ibitza78 , utilizator 16:08, 27 Iulie 2016
eu consider ca doar proiectantul ar putea sa stabileasca acest lucru in functie de materialele impuse a fi folosite si de solutia tehnica.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Renovarea unei case aiurelu36 aiurelu36 am cumparat o casa veche ,din lemn si vreau sa o renovez in totalitate adica sa o daram pana la temelie,sa consolidez fundatia,si sa o reconstruiesc exact la ... (vezi toată discuția)
Autorizare pentru consolidare,extindere,masardare mariama mariama ce acte imi trebuie pentru a obtine certificatul de urbanism si autorizatia pentru consolidare, extinderea si masardarea unui imobil (vezi toată discuția)
Autorizatie pentru copertina MrV MrV Buna seara, Imi cer scuze daca s-a mai intrebat dar am cautat si nu am gasit. Vrem sa punem o copertina la intrarea in bloc. Copertina este fixa. Avem sau nu ... (vezi toată discuția)