avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 767 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Venit din incasare paypal
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Venit din incasare paypal

Buna ziua,
Vreau sa pun un script(un mic programel care lucreaza in cadrul unui soft ) la vanzare pe net.
Mi-am facut cont pe paypal, imi mai trebuie cont la banca in Euro. Intrebarea mea este...venitul pe care am sa-l obtin aici, din vanzare (10euro-150 euro tot anul) trebuie sa il declar undeva? La sfarsit de an trebuie sa completez vreo declaratie ceva? Sau pur si simplu e venitul meu si atat? Eu fiind persoana fizica fara studii in domeniul programarii, ceea ce fac, fac din pasiune.
Astept raspunsul dvs!
Va multumesc!
Stefania

Alte discuții în legătură

Srl-d recent - pasi urmatori: conturi, in/out, contracte de munca, impozite condra15 condra15 Buna seara, Am mai multe intrebari. Am cautat prin forumuri dar sunt raspunsuri atat de diferite incat as vrea sa ma lamuresc o data si pentru ... (vezi toată discuția)
Donatii paypal aduy_2009 aduy_2009 Buna ziua, vroiam sa va rog sa ma lamuriti cu ceva. Daca imi fac un site care accepta donatii prin paypal...primesc donatii banii intra in cont paypal dupa ... (vezi toată discuția)
Sunt platit virtual ce taxe trebuie sa platesc cand vreau sa introduc banii intr-un cont bancar? Samson12 Samson12 Buna ziua, am meseria de designer de websituri, sunt destul de nou in acest domeniu dar am avut cativa clienti, acestia m-au platit prin intermediul platformei ... (vezi toată discuția)