avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 847 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... teava de gaze
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

teava de gaze

Buna ziua.Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la o situatie locativa. Locuiesc intr-un bloc racordat la reteaua de termoficare. Unul dintre vecini a tras teava de gaze pe coloana lui pana la etajul 2(noi fiind vecini de apartament).De-curand ,noi toti cei de pe coloana cealalta (10 ap.)ne-am hotarat sa tragem teava de gaze si i-am cerut acordul pentru a ne racorda la teava lui(cu conditia sa-l despagubim cu cota parte care ne revine). In prima faza ne-a amanat cu raspunsul, mai apoi, la insistente a cerut 100 EURO de apartament(suma ce reprezinta cam de 3-4 ori suma investita de el). Mentionez faptul ca suma platita de el a fost reactualizata de la 20-25 mil.lei la 32 mil.lei, iar el pretinde 85 mil.lei pentru cele 19 ap.existente. Intelegem sa platim 1,6-1,7 mil/ap.cota parte din suma reactualizata, dar 4.5 mil ni se pare exagerata. Noi ne-am interesat la gaze si ne-au spus ca se poate rezolva problema printr-o declaratie notariala prin care ne angajam sa-i platim cota parte din deviz, dar el nici nu vrea sa auda.
Va rugam sa ne ajutati si sa ne spuneti care este calea legala pentru a ne rezolva problema. Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Accept racordare la reteaua de gaze dariusIII dariusIII doresc sa imi montez o centrala termica de apartament, pt asta imi trebuie acceptul vecinilor pt a ma racorda la reteaua de gaze. toti sunt de acord, mai putin ... (vezi toată discuția)
Racordare separata la reteaua de gaze Alexandra Burlacu Alexandra Burlacu Buna seara, Avem un vecin ce a tras teava de gaze pe scara blocului pana la etajul 2. Noi suntem la etajul 4 si anul trecut am dorit sa ne racordam si noi la ... (vezi toată discuția)
Acces furnizare gaze curtachev curtachev Locuiesc la bloc si in anul 2012 am facut demersuri pentru a-mi monta centrala. Am facut dosarul pentru avizare, luand semnaturi de la ceilalti vecini care ... (vezi toată discuția)