avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 744 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... casatorie cetatean roman cu cetatean ucrainean
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

casatorie cetatean roman cu cetatean ucrainean

Amsi eu o problema (mai multe) ne-am casatorit in 2012 eu si sotia mea de origine ucraineanca am tradus toate actele ei legalizate cu apostila si toate cele s-a eliberat actul de casatorie numele ei fiind acolo boico irina dupa traducere. Am mers pt intocmirea permisului de sedere pe teritoriul romaniei acolo pe permis a a fost scris numele boyco iryna acum 2016 s-a nascut copilul nostru am mers pt certificat de nastere la numele mamei apare boyko iryna(pt ca cei de acolo mi-au cerut permisul de sedere al mamei) la primaria noastra nu pot intocmi dosarul pt alocatie copi indemnizatie mama pt ca difera litera i cu y de la numele mamei primaria spune ca cei de la imigrari au gresit .Care e solutia nu mai inteleg nimic
Cel mai recent răspuns: 123george123 , utilizator 19:08, 13 Iulie 2016
refaceti permisul de sedere.
dar si in pasaportul ei este trecuta tot boyko iryna
traducerea in romana este o problema boico irina=ірина Бойко = iryna boyko iryna boyko are si pe pasaport dar pe certificatul de casatorie dupa traducere este irina boico cea ce si asta e corect dar nu mai stiu ce sa fac cui sa ma adresez

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casatorie cetatean strain non-u.e. danielaone danielaone Buna ziua!Am nevoie de ajutorul dvs. Urmeaza sa ma casatoresc cu un cetatean strain care va veni aici in urma unei invitatii individuale, valabila 20 zile.As ... (vezi toată discuția)
Acte căsătorie Claus1988 Claus1988 Buna ziua , locuiesc in Danemarca cu domiciliu rămas pe buletin in România , in Danemarca m-am căsătorit cu o cetățeana de origine ucraineana care in ... (vezi toată discuția)
Casatorie cetățean ucraina mrcea mrcea Buna ziua Am si eu o întrebare, vreau sa mă căsătoresc cu o persoana cetățean ucrainean si nu știu ce acte trebuie sa aduca cu ea din Ucraina? Daca nu ... (vezi toată discuția)