avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 901 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cum se poate departaja o activitate a unei persoane ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cum se poate departaja o activitate a unei persoane fizice de o intreprindere individuala

pe scurt vecinii mei au o activiate agricola mare,sint arendasi ,poseda o multime de utilaje agricole si fac zgomot toata ziua ,inclusiv duminica ;de asemenea au o intreprindere individuala constituita cu sediul in alta localitate ,dar in fata casei mele de fapt au un punct de lucru nedeclarat .Partea cea mai trista este ca au suportul primariei (sint rude cu viceprimarul),si chiar daca au construit o hala de 600 metri fara autorizatie ,primarul ma lamureste ca o persoana fizica poate face ce vrea el ,vinde produse,repara utilaje ,chiar face ce vrea fara sa respecte nici o lege . Ma poate ajuta cineva?
:(

Alte discuții în legătură

Sopron versus hala cecec cecec Cum pot sa fac dovada faptului ca la adresa vecinilor mei este construita o hala de 600 mp si nu un sopron asa cum scrie in autorizatia eliberata de primarie. ... (vezi toată discuția)
Cum pot sa imi apar dreptul? acordul vecinilor privind constructiile noi. flaviniq flaviniq Buna ziua, Locuiesc in Timisoara, intr-o zona rezidentiala. Langa casa mea are sediul o firma care are construite doua hale de productie. In afara de ... (vezi toată discuția)
Respingere cadastru si suprapunere cu vecin care face puz oanapetrica oanapetrica Buna ziua, am si eu o problema cu respingerea unui cadastru deoarece se suprapune cu cel al vecinului , terenul este extravilan. Acum el a inceput procedura de ... (vezi toată discuția)