avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 658 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... Declaratie / Procura avocat - Grecia
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

Declaratie / Procura avocat - Grecia

Buna ziua!
Am si eu cateva intrebari, in legatua cu o declaratie si o procura pe care trebuie sa le fac.
Declaratia trebuie sa o trimit la un tribunal din Grecia, in care specific ca nu doresc sa fiu citat/prezent la corectarea unei decizii eronate ( au gresit ceva in decizia judecatoreasca si trebuie sa modifice numele companiei).

Procura trebuie sa o fac pentru un avocat din Grecia, care ma reprezinta si il imputernicesc sa ridice de asemenea documente.
Care sunt pasii de urmat ? Avocatul mi-a trimis si declaratia / procura in limba greaca dar nu imi este de niciun folos. Spuneti-mi daca pasii care cred eu ca trebuie sa ii urmez sunt corecti:
-fac o declaratie + procura la un notar public ( model romanesc )
-aplic Apostila Haga
-traduc documentul in limba greaca + legalizat
-aplic iarasi Apostila Haga
-trimit documentul la tribunalul respectiv.

Oare traducerea va fi recunoscuta ?
Pentru procura aceeasi pasi de respectat ?

Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Imputernicire notariala lvnciobanu lvnciobanu Buna seara. Sunt studenta in Grecia dar momentan ma aflu in Romania si pt a imi putea ridica cineva legitimatia de student de acolo are nevoie de imputernicire ... (vezi toată discuția)
Apostila de la haga mmarianne mmarianne Buna ziua, As dori sa stiu daca pe o imputernicire emisa in Grecia - in limba romana si greaca- facuta de o persoana fizica, cetatean grec, unui avocat ... (vezi toată discuția)
Eliberare adeverinta pe baza unor copii mmarianne mmarianne Buna ziua, Pe adresa societatii noastre a sosit o cerere pentru eliberarea unor adeverinte cu salariul sporuri grupa de munca de la un fost salariat, ... (vezi toată discuția)