avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 687 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... eliberare adeverinta pe baza unor copii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

eliberare adeverinta pe baza unor copii

Buna ziua,
Pe adresa societatii noastre a sosit o cerere pentru eliberarea unor adeverinte cu salariul sporuri grupa de munca de la un fost salariat, momentan cetatean grec, cu domiciliul in Grecia.
Problema este ca acest domn, X, apare in actele de stare civila, fie nascut in 1939, fie nascut in 1940.
Anexat cererii domnul prezinta:
1. certificat de identitate a persoanei - tradus in limba romana de avocat traducator, eliberat de Primaria localitatii din Grecia, certificat care atesta faptul cl dl. X , nascut in 1939 este una si aceeasi persoana cu dl. X .
2. Declaratie pe propria raspundere ca dl. X, nascut in 1939 este una si aceeasi persoana cu dl. X, nascut in 1940, declaratie tradusa de avocat traducator
3.copie imputernicire avocat, in limba romana si in limba greaca, cu apostila de la Haga in limba greaca.

Intrebarea mea este: poate societatea noastra, in baza acestor documente, sa elibereze adeverintele respective?
Precizez ca in arhiva societatii noastre dl. X apare ca fiind salariat, nascut in anul 1940.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:22, 17 Februarie 2017
II eliberati adeverinta pe datele existente in arhiva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casatoria intre un cetatean roman si unu cetatean grec ce acte sunt necesare si care este valabilitatea acestor acte? sylvye sylvye Buna seara! Va rog frumos sa ma ajutati daca puteti sa imi explicati ce acte sunt necesare pentru casatoria intre un cetatean roman si unul grec? Casatoria ... (vezi toată discuția)
Imputernicire notariala lvnciobanu lvnciobanu Buna seara. Sunt studenta in Grecia dar momentan ma aflu in Romania si pt a imi putea ridica cineva legitimatia de student de acolo are nevoie de imputernicire ... (vezi toată discuția)
Apostila de la haga mmarianne mmarianne Buna ziua, As dori sa stiu daca pe o imputernicire emisa in Grecia - in limba romana si greaca- facuta de o persoana fizica, cetatean grec, unui avocat ... (vezi toată discuția)