avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 942 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... transcriere autoturism
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

transcriere autoturism

Vreau sa va intreb daca este posibil sa transcriu un autoturism aflat pe numele sotiei pe numele meu(sot)

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: lacsim , utilizator 13:27, 14 Iulie 2016
Se poate materializa interesul dv numai daca incheiati document de instrainare bun mobil=
contract de donatie,contract vanzare cumparare
Contractele mai sus, le inchei la un notar, dupa care ma duc la politie pentru schimbare certificat, si la RAR?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare autoturism ca mostenitor silcat silcat Buna seara. As dori sa vand un autoturism dobandit prin mostenire - deces tata - mostenitori eu si fratele. Cumparatorul nu a mai dorit sa astepte sa ... (vezi toată discuția)
Inscris pe talonul auto "instrainat catre" ovidiu2014 ovidiu2014 Buna seara. In urma cu 2 ani am vandut o masina cu contract de vanzare-cumparare luat de pe internet, nu de la politie si am scris pe talon instrainat catre la ... (vezi toată discuția)
Vânzare fara riscuri autoturism unor persoane, pentru remat Luluchi Luluchi Bună ziua! Am un autoturism, fabricat în 1997, şi doresc să îl vând, deoarece nu mai mă încumet să conduc, din cauze de vârstă, sănătate şi ... (vezi toată discuția)