avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 798 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Intampinare - ce anume trebuie sa fac
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Intampinare - ce anume trebuie sa fac

Buna ziua,

In urma respingerii unei plangeri contraventionale rutiere, reclamantul a facut apel si am primit o adresa in calitate de intimat. Initial am fost intervenient si acum este mentionat si cuvantul intimat. As dori sa stiu ce presupune depunerea intampinarii in termen de 15 zile de comunicare. Ce anume trebuie sa contina aceasta si daca este necesar consult de specialitate. Am citit si am vazut ca sunt folositi termeni de specialitate si doresc sa fie realizata cat mai profesionist. In cazul in care ar trebui redactata de un avocat as dori sa stiu care este un pret estimativ.

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters344547 , utilizator 10:21, 14 Iulie 2016
In intampinare dvs trebuie sa va aparati vis a vis de cele aratate si pretinse de reclamantul (apelant).Sa aratati motivele pt care instanta ar trebui sa respinga apelul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot cere alt termen la recurs? pacurariu maria pacurariu maria Daca nu am inaintat intampinare la recurs pot cere o amanare sa imi formulez intre timp intampinarea astfel sa ma incadrez in cele 5 zile pentru a mi se lua in ... (vezi toată discuția)
Este sau nu tardivitate? NICULIN NICULIN Este sau nu TARDIVITATE? Buna seara! Este urmatoarea situatie: Se face apel de catre paratii/apelati. Instanta comunica tuturor, documentul de apel. In ... (vezi toată discuția)
Ajutati-ma sa fac o intampinare vrg vrg Buna seara. Trec direct la subiect. Am depus sa devin tutorele legal al matusii mele care este bolnava psihic si am castigat. Barbatul care statea cu ea ... (vezi toată discuția)