avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 657 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Viza flotant
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Viza flotant

Locuisc in Bucuresti si detin viza de flotant valabila pana la data de 06.09.2016. Doresc sa cunosc daca exista posibilitatea ca aceasta sa fie prelungita inainte de data la care expira (06.09.2016). Mentionez ca doresc prelungirea acesteia inainte de termen deoarece imi este necesara la inscrierea pentru sustinerea probei practice pentru scoala de soferi. Directia Regim Permise de Conducere si inmatriculare nu imi permite inscrierea in acest moment pe motivul ca viza de flotant imi expira inainte de data la care as putea fi programat pentru examinare, respectiv 22.09.2016.

Dosarul pentru scoala de soferi trebuie sa fie valabil la data inscrierii sau la data sustinerii examenului auto?

Va multumesc

Alte discuții în legătură

Scoala de soferi pe cale sa expire Diana Biciaga Diana Biciaga Buna seara, Dupa aproape 3 ore de cautat de-a-lungul si de-a-latul internetului, tot nu am reusit sa aflu doua informatii relativ simple. Problema mea ... (vezi toată discuția)
Viza de flotant elenakitty elenakitty buna ziua!!locuiesc in tulcea,dar sunt studenta in galati.Vreau sa fac scoala de soferi in galati,dar nu sunt sigura ca pot sustine examenul tot in galati.Viza ... (vezi toată discuția)
Valabilitate scoala de soferi jacquelline jacquelline As dori sa stiu care este valabilitatea pentru scoala de soferi (nr. de inregistrare al dosarului dat la inscrierea la scoala este 28.04.2012, fisa medicala ... (vezi toată discuția)