avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 868 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... timbru de mediu
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

timbru de mediu

Cum se pot recupera banii achitati pt. "timbru de mediu" ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:33, 17 Iulie 2016
Despre ce perioada este vorba?
taxa a fost achitata in data de 27,06.2016
Se poate prin promovarea unei actiuni in instanta.
pot primi detalii despre actiunea in instanta?
Se poate demara actiune in instanta pentru restituirea timbrului de mediu, ptr dobanda si ptr restituirea cheltuielilor de judecata! atentie nu se restituie timbrul de mediu doar prin simpla cerere la administratia finantelor...In cazul in care aveti o hotarare judecatoreasca puteti obtine s dobanda!!!!

Alte discuții în legătură

Timbru de mediu pedro01 pedro01 buna ziua as dori sa stiu sau sa-mi explice cinena daca exista o posibilitate sa recuperezi taxa de timbru pe care am plati-o in 2013 aprilie in valoare de ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa auto/mediu masina vanduta adidum73 adidum73 Buna ziua, Buna ziua, Rog un sfat si pasii de urmat pentru recuperarea taxei de auto/mediu (~ 650 EUR) platita in 2010 pentru un autoturism achizitionat ... (vezi toată discuția)
Timbru de mediu, recuperare Remus47 Remus47 Am platit timbru de mediu in ian .2014. Stiam ca se restituie aceasta taxa , dar la ANAF scrie ca taxa de mediu este inca in viguare si ca cei care au platit ... (vezi toată discuția)