avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1112 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... schimbare buletin
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

schimbare buletin

buna ziua.am terminat divortul si trebuie sa schimb buletinul.contractul casei il am .in contractul casei titular e fostul meu sot.in hotarirea de divort scrie ca revin la numele purtat anterior vcasatoriei.in acest caz pot schimba buletinul sau am nevoie de sot la politie?multumesc
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 14:15, 21 Iulie 2016
Buna ziua,
1. A cui este casa?
2. S-a dezbatut si partajul si iesirea din indiviziune?
3. Pentru a schimba C.I. , daca sunteti pe actul casei (indiferent pe ce nume) mergeti cu actul de proprietate in original si copie, sentinta legalizata in copie si original si restul actelor.
E limpede, aveti nevoie de sot, intrucat dvs. nu sunteti proprietar. Probabil ca la data cand v-ati casatorit exul dvs. avea deja casa cumparata. Daca este asa inseamna ca nu va puteti face buletin la adresa fostului ci 1.fie primiti o carte provizorie pe 1 an, 2.fie va mutati la alta adresa, 3.fie dati la pace cu fostul si va ia din nou in spatiu. Daca insa bunul este dobandit pe parcursul casatoriei mergeti la institutia emitenta pentru a se face cuvenitele rectificati in sensul de a va trece si pe dvs. in contract, sau solicitati un extras de carte funciara.
casa este cumparata in timpul casatoriei.eu nu eram in tara la momentul acela trimitindui bani sotului pt a o cumpara.in contractul casei scrie ca sintem casatoriti dar mai jos cind au fost a cumparat casa de la proprietar e doar numele lui trecut.
nu e facut partajul
Daca este cumparata in timpul casatoriei atunci trebuie sa figurati si dvs. in contract sau sa figureze ca este un bun comun al sotului dvs. impreuna cu sotia, adica dvs.. Solicitati indreptarea erorii la notar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Soțul vrea să vândă apartamentul ale cărui rate le-am plătit împreună și să mă arunce în stradă cu una dintre fete. ce mă sfătuiți să fac? Carmaci Carmaci Sunt căsătorită de 27 de ani . Soțul a contractat un apartament de 2 camere dând avansul însă ratele le -am plătit impreuna . Acum nu vrea sa imi faca ... (vezi toată discuția)
Buna,am si eu o intrebare.sunt casatorita de 14 ani,am cumparat ... Victoiancu Victoiancu Buna,am si eu o intrebare.Sunt casatorita de 14 ani,am cumparat un loc de casa cu ajutorul parintilor nostri.Am fost pleca-ti in strainatate,eu nu am lucrat ... (vezi toată discuția)
Vanzare imobil fara partaj florina123 florina123 Buna ziua! Am divortat in anul 1996, in urma casatoriei rezultand un copil, este in intretinerea mea. Am construit o casa impreuna cu tatal copilului, ... (vezi toată discuția)