avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 628 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Cum adaug asociat si noi coduri caen
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Cum adaug asociat si noi coduri caen

Buna

As dori sa stiu cum pot adauga noi coduri CAEN si care este procedura ,tot odata daca in acelasi timp pot sa ma trec si asociat cu drepturi administrative.
Mentionez ca momentan sunt angajat in firma pe functie de dir. technic. Aceste proceduri afecteaza cumva si statutul de platitor de TVA? Va intrb deoarece momentan suntem platitori de TVA.
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 14:21, 16 Iulie 2016
Buna ziua,
Printr-o hotarare a adunarii generale a asociatilor sau o decizie a asociatului unic se pot stabili:
- introducerea de noi coduri CAEN si autorizarea lor
- cesionarea spre o alta persoana a unei parti din partile sociale deci introducerea acesteia intre asociati
- numirea inca unui sau altul administrator.
Daca nu va descurcati luati legatura cu un avocat sau notar.
De principiu, un avocat va poate intocmi toate actele si poate sa si alerge cu ele.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare actionar srl, recodificare caen si modificare coduri figarro figarro Buna ziua, ma gasesc in urmatoarea situatie: fratele meu are o firma SRL, tata are drept de semnatura (cred ca fratele meu este si administratorul). Eu doresc ... (vezi toată discuția)
Modificari societate inspectorhr inspectorhr ]Doresc sa stiu urmatoarele: 1-cat costa si ce documente imi trebuiesc pentru cesionarea partilor sociale la un SRL,unde dintre cei doi asociati existenti va ... (vezi toată discuția)
Adaugare cod caen fanatik fanatik Buna ziua, Pentru adaugarea unui cod caen in certificatul constatator de ce acte am nevoie? Care este costul pentru acesata operatiune? Mentionez, se va ... (vezi toată discuția)