avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 659 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Act sexual intre minori
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Act sexual intre minori

Am aflat de curand ca fiul meu,17ani si 8 luni, a avut raporturi sexuale cu prietena lui de 15 ani si 5 luni.Intrucat mai are putin si devine major,m-ar interesa ce ar putea pati daca parintii fetei afla si vor dori sa depuna plangere.El spune ca a fost de comun acord.V-as ruga foarte mult daca ma puteti ajuta cu un raspuns.
Ultima modificare: Sâmbătă, 16 Iulie 2016
Maria_gp, utilizator
Cel mai recent răspuns: Maria_gp , utilizator 23:28, 24 Iulie 2016
Daca nu a fost viol nu va fi tras la raspundere penala.
Multumesc foarte mult.Ii stia toata scoala,ea chiar fiind cam agasanta si el mai linistit de fel este prima lui prietena.Inca o data va multumesc.
Faptul ca ea are 15 ani il exonereaza de raspunderea penala.
Daca ea avea sub 15 ani ar fi putut raspunde penal.
Va multumesc mult!
Dar chiar daca nu a fost viol ,ea ar putea sa declare ca a fost? Existand suspiciunea ca ea a mai un prieten cand avea 13 ani si ca a ramas traumatizata in urma acestei relatii?
Ultima modificare: Vineri, 22 Iulie 2016
Maria_gp, utilizator

Alte discuții în legătură

Raporturi sexuale cu minori Robertbeeib Robertbeeib Buna am nevoie de ajutor dar vreau sa imi spuna cineva care chiar stie despre ce e vorba si sa nu devieze de la subiect.Am 19 ani iar prietena mea are 15 ani ... (vezi toată discuția)
Acuzat de viol/sechestrare NicuPNI NicuPNI Buna ziua, Am un prieten care e acuzat de o fata ca o profitat de ea. El a luat o fata cu masina de buna voie si crezand ca vrea sa intretina relatii ... (vezi toată discuția)
Am varsta de 15 ani, prietenul meu 22 ani - parintii mei nu sunt de acord cu relatia elenutsa elenutsa Ma numesc Lele si am 15 ani:\">..am o mica \"problema\".. am un prieten de 4 anii..au avult loc intre noi 2 relatii sexuale:\">..de la un timp de vreme ... (vezi toată discuția)