avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 724 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... calculul pensiei
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

calculul pensiei

am iesit la pensie la limita de varsta .am depus adeverinta de la firma la care am lucrat inainte de 1989 in care scrie negru pe alb ca mi s-au retinut sumele datorate statului la salarile pe care le-am primit. La casa de pensii nu mi s-a luat in calcul adeverinta .Am facut contestatie dar mi s-a respins pe motiv ca se iau in calcul salariile din cartea de munca.Ce pot sa mai fac .Dupa 30de ani si 2 luni am pensia de 583 roni

Alte discuții în legătură

Contestatie pensie suzana1957 suzana1957 Bună ziua, În anul 2014 am ieșit la pensie anticipată parțială. În dosarul de pensionare am depus adeverințe cu salarii brute și sporuri. În ... (vezi toată discuția)
Pensionare limita de varsta FREDU FIN FREDU FIN Buna ziua, Mama a iesit la Pensie anul trecut la limita de varsta- 60 de ani si firma la care a lucrat la ultimu loc de munca i-a depus dosarul de ... (vezi toată discuția)
Raspuns -urgent pensionare FREDU FIN FREDU FIN Mama a primit ieri decizia de pensionare , a avut lucrati 40 de ani si 7 luni - stagiu complet de cotizare, pensionare la limita de varsta ! 1. pe ... (vezi toată discuția)