jeni0 a scris:
..cu toate ca eu le am pe 2 tabele
Ce aveti dumneavoastra pe 2 tabele?
Pot fi 1-2-7 tabele sau mai multe in functie de numarul proprietarilor, de cati incap pe un tabel, de marimea fontului s.a.m.d.
Important este ca o propunere poate sa ddevina hotarare daca este sustinuta de mai mult de jumatate din numarul proprietarilor sau al participantilor, de la caz la caz. Sunt situatii cand legea prevede ca unele hotarari se iau cu acordul a peste 2/3 si nu peste jumatate.
Cat priveste schimbarea apometrelor eu disting doua situatii:
1. Apometrele defecte, vechi, care nu mai pot obtine prelungirea in functionare prin verificare metrologica, trebuie schimbate de fiecare proprietar in parte atunci cand se constata aceste defectiuni si nu se schimba toate odata (bune si rele) in mod fortat prin hotarea adunarii generale sau hotararea majoritatii luata pe tabel..
2. Apometrele clasice, cu citire vizuala, se pot schimba cu apometre cu citire prin radio, caz in care asociatia face si cheltuieli comune, achizitioneaza soft sau incheie contract cu firma ce instaleaza intregul sistem. In acest caz trebuie schimbate toate apometrele iar hotararea luata in adunarea generala sau pe tabele, trebuie respectata de toti proprietarii.
Dumneavoastra in care situatie sunteti?