avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1090 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensia anticipata in Targu Mures
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensia anticipata in Targu Mures

M-am nascut si am trait in Targu Mures peste 50 de ani. Acum prin modificarea legii pensiilor beneficiez de reducerea varstei de pensionare cu 2 ani.
Intrebarea mea este, ca in acest caz cu cat se modifica stagiul minim de cotizare?
Ultima modificare: Luni, 18 Iulie 2016
jaki4500, utilizator
Cel mai recent răspuns: jaki4500 , utilizator 19:45, 18 Iulie 2016
1. In cazul dvs. beneficiati de reducerea vârstei standard de pensionare cu 2 ani fără diminuarea pensiei prevazuta in cazul pensiei anticipate partiale.

2. Stagiul de cotizare nu se modifica.
Va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensionare judit2000 judit2000 Buna ziua. Am depus cererea de pensionare in septembrie,avand dreptul la pensionare definitiva potrivit legii aduse in 17.iulie 2016,adica,avand in vedere ca ... (vezi toată discuția)
Reducere varsta de pensionare vanatorul vanatorul Buna ziua, Locuiesc intr-un oras in care a functionat un combinat chimic, motiv pentru care s-a aprobat reducerea varstei de pensionare cu doi ani. Va rog ... (vezi toată discuția)
Pensie anticipata camellia_camy camellia_camy Ce conditii ar trebui indeplinite pentru pensionarea anticipata ?Va multumesc ,astept raspuns ! Mantionez ca am 43 de ani si 27 de ani de munca. (vezi toată discuția)