avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 993 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Legea darii in plata
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Legea darii in plata

Suntem in executare silita. Am cotractat 3 credite, in care 2 din ele ipoteca reprezinta casa unde locuim si al treilea credit un teren cu destinatie locuinta. Acel teren intre timp a fost vandut prin licitatie( prin executor).

Intrebare: Creditul care a fost garantat cu teren si vandut face obiectul legii darii in plata?
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 13:23, 18 Iulie 2016
Nu, deoarece nu se incadreaza in preved.art.4(1) lit.c din lege.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea darii in plata mirefarm mirefarm Buna ziua. In anul 2008 am solicitat de la banca un credit de nevoi personale in valoare de 40.850 euro cu contract de garantie imobiliara ( teren intravilan ... (vezi toată discuția)
Executare silita - procedura florareasa1 florareasa1 Cate licitatii ( de cate ori ) se pot face pt un imobil, teren, etc? (vezi toată discuția)
Ma incadrez pentru legea darii in plata? Radu77777 Radu77777 Buna ziua! Am fost executat silit, si in prezent am poprire pe salariu pentru ca nu am mai achitat un credit ipotecar in urma caruia am cumparat un teren ... (vezi toată discuția)