avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Inregistrare sponsorizare
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Inregistrare sponsorizare

Buna ziua!
Am urmatoarea situatie: compania la care lucrez a achizitionat vouchere combustibil cu valoarea 2000 lei+tva, pe care le-a sponsorizat ulterior cu valoarea integrala, inclusiv tva. E corect sa se faca inregistrarea contabila la sponsorizare doar cu valoarea de 2000 lei? Ce se intampla cu tva-ul de 400 lei pe care mi l-am dedus?

Alte discuții în legătură

Vanzare mijloace fixe georgix georgix 1 . As vrea sa aflu in ce conditii pot vinde un mijloc fix la persoane fizice? este legal cu factura si chitanta prin caserie? 2. Daca un angajat strica un ... (vezi toată discuția)
Interpretare articol 149,aliniat4,d - cod fiscal - regularizarea si rambursarea tva adriantemax adriantemax Un mijloc fix - autoturism - cumparat in iulie 2007 a suferit un accident , este asigurat casco, si societatea de asigurare l-a incadrat la dauna ... (vezi toată discuția)
Vanzare autoturisme rodia rodia Va rog sa ma ajutati cu urmatoarele probleme:O societate vinde 2 autoturisme(unul amortizat integral si celalt neamortizat integral). De exemplu,auto ... (vezi toată discuția)