avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... aplicarea Legii nr. 142/2016
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

aplicarea Legii nr. 142/2016

Am primit pe 12 Iulie Decizia "privind acordarea pensiei anticipate partiale" Pe decizie apare data de 17 Iunie.

Inca nu am depus actele pentru dare in plata a pensiei pt ca sunt inca angajat. Lichidarea va fi pe 31 Iulie.

Ma incadrez la aplicarea Legii nr. 142/2016?

Se ia in calcul data "deciziei" sau data la care depun actele?
Cel mai recent răspuns: psorinp , utilizator 17:33, 18 Iulie 2016
In termen de 30 de zile de la comunicare, decizia de pensie poate fi anulata la cererea titularului.
Mergeti si solicitati de urgenta anularea deciziei si in momentul cand faceti lichidarea depuneti din nou dosarul de pensie anticipata si beneficiati de L 142/2016.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

legea nr. 142/2016 Elenapusa Elenapusa Referitor la aplicarea Legii nr. 142/2016 Buna ziua, Va rog sa imi spuneti daca beneficiez de dispozitiile Legii nr. 142/2016 in cazul in care am depus ... (vezi toată discuția)
Referitor la aplicarea legii nr. 142/2016 TomescuNicolae TomescuNicolae Buna ziua, Va rog sa imi spuneti daca beneficiez de dispozitiile Legii nr. 142/2016 in cazul in care am depus dosarul de pensionare anticipata partiala in ... (vezi toată discuția)
Modificari pensii anticipate partiale 17 iulie 2016 fuca fuca va rog detalii.se aplica doar pentru cei care vor iesi la pensie dupa data de 17 iulie 2016? (vezi toată discuția)