avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 676 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Autorizatii necesare pt magazin online de bijuterii
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Autorizatii necesare pt magazin online de bijuterii

Buna ziua.

Va rog sa-mi spuneti ce fel de autorizatii am nevoie pt un SRL-D magazinonline de bijuterii cu metale pretioase(argint) si pietre semipretioase pt a putea fi in regula cu toate documentele pt ca , cumva la un control sa fiu in regula cu toate autorizatiile . Pt ca am vazut pe unele mag online ca au autorizati speciale pt metale pretioase.

VA multumesc

Alte discuții în legătură

Doresc sa deschid un srl - o afacere cu bijuterii GabriellaaB GabriellaaB Buna ziua! Doresc sa deschid un SRL - o afacere cu bijuterii handmade din argint si pietre semipretioase cu vanzare pe retelele de socializare (Instagram) si ... (vezi toată discuția)
Sunt proaspat pfa si am nevoie sa fac comenzi de marfa din sua/europa tonicat tonicat Buna ziua, sunt proaspat PFA cu obiect de activitate principal 4791 - Comert cu amanuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin Internet si cu ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, intrebarea mea vine in legatura cu comercializarea ... thatlonelybull thatlonelybull Buna ziua, intrebarea mea vine in legatura cu comercializarea de bijuterii din argint, online, DOAR prin intermediul paginii de social media INSTAGRAM, nu ... (vezi toată discuția)