avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 982 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Carnetele de CEC
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Carnetele de CEC

Am doua carnete de CEC care au fost deschise in anii 1986 si 1987. Unul este pentru economii cu dobanda 5227 lei la care nu s-a efectuat tranzactii din anul 1990 si un carnet(libret) de 5000 lei din anul 1987 cu castiguri in autoturisme. Am fost la actuala CECbanc unde mi-au spus ca nu mai exista contul dupa atatia ani .Rog sa-mi spuneti banii acestia nu au putut sustine din dobanzi contul? As mai putea recupera ceva?
Ultima modificare: Luni, 18 Iulie 2016
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 22:11, 18 Iulie 2016
Ar trebui sa va calculeze dobanda la sumele depuse. Tinand cont de faptul ca in Romania a avut loc o denominare a leului, dupa calculul dobanzii, probabil, v-ati alege cu cativa lei noi. Se codesc sa faca astfel de calcule, le-ar lua destul timp, iar castigul dvs. ar fi doar simbolic.
Si daca ar fi administrat contul gratis, cu tot ce ar fi acumulat dobanda, si daca s-ar fi inmultit de 3 ori, ati fi avut cate 1.5 lei in cont.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cec livret de economii Mihaelaanton Mihaelaanton Mama mea detine niste livrete de economii de la CEC, cu sume importante pe ele. Sunt depozite, unul in valoare de 500000 lei, sunt si din acelea de 5000 lei cu ... (vezi toată discuția)
Librete cec cu dobanda si castiguri autoturisme... mihai63 mihai63 Am gasit printre actele vechi ale parintilor mei niste librete cu dobanda si castiguri in autoturisme (cu limita de suma minim 5000 lei), emise intre anii 1972 ... (vezi toată discuția)
Se poate recupera contravaloarea plus dobanzile dintr un libret de economii cu dobanda si castiguri in autoturisme Nepo Nepo Buna ziua, Detin un Libret de economii cu dobanda si castiguri in autoturisme de la CEC. Mai exact pe 17 august 1990 au fost depusi 5000 lei, dupa care a ... (vezi toată discuția)