avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 400 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Infintare firma de servici web(hosting)
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Infintare firma de servici web(hosting)

Buna seara as dori sa ma adresez cu 10 intrebari unde as dori raspunsuri daca se poate.

1.Ce tip de firma trebuie infintata srl sau alt tip de firma?
2.Ce coduri caen trebuie sa aplic pentru ca servicile pe care le va oferi firma sa fie ok? minim 5 coduri pentru ca se vor oferi servici web nu doar hosting.
3.Cat voi plati lunar la un avocat roman?
4.Cat voi plati daca am un rulaj de 100 de facturi pe luna in primul an?
5.Cat voi plati daca sediul firmei este gazduit de catre un birou de avocatura?
6.Cat voi plati la stat daca firma e srl?
7.Ce acte imi trebuie pentru ca firma mea sa primeasca dividente?
8.Ce acte imi trebuie pentru a intra cu proiectul firmei mele in fondurile ue?
9.Este o problema daca firma este administrata in mediul online folosind 2 platforme de administrare de servici si clienti?
Mentionez ca platformele sunt licentiate si platite la zi pentru teste
10.Este nevoie sa vin in tara de n ori pentru firma sau doar atunci cand se face actele pentru firma?
------------------------------------------------------------------------------------------------------
Mentionez ca am un buget de 10.000e care am stat 10 zile sa il structurez cum se va cheltui fiecare euro respectiv.
Mentionez ca suma asta este estimata pentru un an incluzand si promovare 30% din suma respectiva.
Mentionez ca am diploma de informatician si matematica ce atesta ca am facut 4 ani de cursuri la zi.
Mentionez ca am diploma de t.i.c ce atesta ca am facut 4 ani de cursuri la zi.
Mentionez ca zilnic i-au cursuri online pentru acest domeniu in a ma perfectiona.
Ultima modificare: Luni, 18 Iulie 2016
ContSters398648, utilizator
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 08:32, 19 Iulie 2016
1. Puteti infiinta SRL sau SRL - Debutant; nu va recomand alta forma;
2. Puteti cauta pe intenet codurile CAEN pentru serviciile pe care le veti presta; in principiu codurile CAEN din gama 631;
3. Aici nu va inteleg intrebarea; nu trebuie sa latiti nimic lunar; daca veti avea sediul social la un cabinet de avocatura, onorariul este / an si difera de la cabinet la cabinet;
4. Va referiti la partea contabila? Solicitati o oferta de pret pentru servicii contabile; daca va referiti la taxe catre Stat - aceastea nu se pot estima in situatia data;
6. Depinde pentru ce optati: impozit pe venit / profit ( de obicei pe venit ); daca veti avea angajati, etc.;
7. Nu va trebuie acte pentru dividende; la sf anului - daca ati avut profit se calculeaza sumele pe care le puteti incasa ca asociat sub forma de dividende;
8. Aici trebuie sa contactati firme specializate in obtinerea de fonduri europene;
10. Teoretic, daca aveti tot ce va trebuie aici: sediul social, contabil ( acesta trebuie sa se ocupe de toate documentele, etc.), nu trebuie sa veniti in tara foarte des; este greu de estimat.

Atentie la sediul social: nu puteti avea sediul social la cabine / societate de avocatura decat pentru un 1 an.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legătura caen, sediu social, angajați și desfășurarea activității în cazul unei firme noi. mă puteți lămuri, vă rog? andrei farago andrei farago Buna seara, Pentru a va introduce in dilema mea vreau sa va spun ca sunt in punctul de a deschide o firma care are ca scop creearea de siteuri web, ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. va rog mult sa mă ajutați cu niste răspunsuri daca ... Creepycat Creepycat Buna ziua. Va rog mult sa mă ajutați cu niste răspunsuri daca aveți timp. Am de câțiva ani o firma înființată cu ajutorul unui cabinet de avocatura. ... (vezi toată discuția)