avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Comercializare maşini replici Ferrari, Lamborghini
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Comercializare maşini replici Ferrari, Lamborghini

Buna ziua,

Cat de legala este comercializarea masinilor gen replici Ferrari, Lamborghini, pe piata din Romania?

L. 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe permite comercializarea acestor replici?

Am verificat in cadrul OSIM si apar inregistrate ca marci atat Ferrari cat si Lamborghini.

Pe multe site-uri apar la vanzare astfel de masini replici, sa inteleg ca este legal?in Romania se permite comercializarea unor astfel de masini?

Va multumesc.
Cu respect,
Soffia

Alte discuții în legătură

Vânzare produse importate sub aceeaºi denumire regãsite în o.s.i.m. lArmAr lArmAr Buna ziua. Sunt incepator, am infiintat un SRL si doresc sa fac import de instrumente medicale. Din ce m am documentat, produsele care doresc sa le import de ... (vezi toată discuția)
Inregistrare marca sau copyright dariusmihai dariusmihai Buna ziua. Numele meu este Darius Mihai si am cateva nelamuriri referitoare la inregistrarea unui program software. Am postat la adresa ... (vezi toată discuția)
Drepturile de autor pentru web-site Lady26 Lady26 As dori sa intreb cum se completeaza un forumular de la Orda pt drepturile de autor a unui web site.Din cat am citit nu se protejeaza ideile sau conceptul,ci ... (vezi toată discuția)