avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 740 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Este legal ca un primar să fie asociat la o societate ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Este legal ca un primar să fie asociat la o societate comerciala?

Este legal ca un primar în funcție să fie asociat la o anumită societate comerciala? Și dacă nu este legal, cărei autorități trebuie să ne adresăm?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:14, 19 Iulie 2016
Puteti sa va adresati Agentiei Nationale de Integritate, E-mail: ani@integritate.eu
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Functionar public sau personal didactic auxiliar crislcf crislcf Buna ziua, SUnt angajat la o primarie ca si inspector I la compartimentul de dezvoltare de 2 luni in urma unui concurs organizat pe care l-am promovat ... (vezi toată discuția)
Situatie de incompatibilitate andreeappetruta andreeappetruta Buna ziua. Ma aflu intr-o situatie in care este vorba de o posibila incompatibilitate. Nu am cunostinte juridice de aceea am apelat la dvs. Sa expun pe scurt: ... (vezi toată discuția)
Incompatibilitate functionar public. Mada27 Mada27 Buna ziua. Sunt functionar public la o primarie de comuna de aproape 3 ani.In noiembrie 2014, mi a fost deschis un CIM pe o perioada de 6 luni ca si ... (vezi toată discuția)