avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 985 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... alocatie complementara
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

alocatie complementara

am 3 copiii minori si 2 au terminat clasa a9a. unul dintre ei are absente multe pot baga actele pentru alocatia complementara avand un venit net de 1300 ron?
Cel mai recent răspuns: ady-70 , utilizator 18:47, 19 Iulie 2016
OUG 105/2009
Art.1
Beneficiază de alocaţia familială complementara, în condiţiile prezentei ordonanţe de urgenţă, familiile formate din soţ, sotie şi copiii în vârsta de până la 18 ani aflaţi în întreţinerea acestora, care locuiesc împreună.

Art.2
Alocaţia familială complementară se acordă lunar familiei prevăzute la art. 1, dacă aceasta realizează venituri nete lunare pe membru de familie de până la 470 lei.

Alocaţia familială complementară se acordă lunar pe bază de cerere şi declaraţie tip, însoţită de actele doveditoare privind componenţa familiei şi veniturile acesteia care se înregistrează la primăria localităţii în a cărei rază teritorială domiciliază sau îşi are reşedinţa familia.
la asistenta sociala un angajat nu a vrut sa primeasca dosarul pentru ca un copil are absente m ai multe. art 27 aliniatul 3 spune ca pot sa bag si fara el si sa iau doar pentru 2 copiii?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alocatie complementara blareanabel blareanabel pentru acordarea alocatiei complementare ce venit pe membru de familie trebuie sa ai? (vezi toată discuția)
Alocatie monoparentala maya_ioana maya_ioana Am 21de ani si am o fetita de 2 ani,sunt studenta si nu am nici un venit decat alocatia fetitei de 42 ron.am depun dosarul pentru alocatia de sustinere a ... (vezi toată discuția)