avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 902 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Alocatie complementara
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Alocatie complementara

Bună. DACA AI CASA PROPRIETATE PERSONALA,POȚI beneficia de aloca tie complementara ???mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:17, 6 Noiembrie 2016
Beneficiaza de alocatia familiala complementara familiile formate din ssot, sotie si copiii aflati in intretinerea acestora, care locuiesc impreuna si care realizeaza venituri nete pe membru de familie de pana la 530 lei.

Alocatia se acorda pe baza de cerere si declaratie pe propria raspundere insotita de actele doveditoare privind componenta familiei, veniturile acesteia si, dupa caz, privind frecventarea cursurilor scolare de catre copiii aflati in intretinere. Actele se inregistreaza la primaria localitatii in a carei raza teritoriala isi are domiciliul sau resedinta familia.
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alocație complementara takytaky1 takytaky1 Doi copii,sotie cu salar minim pe economie si soț care lucrează două luni pe an în străinătate cu un câștig de aproximativ două mii jumate de e în ... (vezi toată discuția)
Alocatie monoparentala luizaluize luizaluize Ce conditii trebuie sa indeplinesc pentru alocatie monoparentala? (vezi toată discuția)
Alocatie complementara ady-70 ady-70 am 3 copiii minori si 2 au terminat clasa a9a. unul dintre ei are absente multe pot baga actele pentru alocatia complementara avand un venit net de 1300 ron? (vezi toată discuția)