avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Accize, alte taxe Declaratie pe proprie raspundere in vederea scutirii ...
Discuție deschisă în Accize, alte taxe

Declaratie pe proprie raspundere in vederea scutirii de plata accizei

Buna ziua,
Lucrez la o societate care se ocupa cu comercializarea combustibililor lichizi, solizi si gazosi, as vrea sa stiu daca am obligatia sa depun acea declaratie pe proprie raspundere in vederea scutirii de plata accizei!
Multumesc mult!
Anca Dragan

Alte discuții în legătură

Declaratia 103??? Petruta11 Petruta11 Buna ziua! Reprezint o firma, nou infiintata avand ca activitate principala comert cu ridicata al combustibililor solizi, lichizi si gazosi si al produselor ... (vezi toată discuția)
Vanzare produse energetice edelweiss80 edelweiss80 Societatea comerciala \"X\" are inregistrate in obiectul de activitate, ca activitati secundare, \"Comert cu ridicata al combustibililor solizi, lichizi si ... (vezi toată discuția)
Vinzare en gross lilianadnc lilianadnc Buna seara,as dori sa stiu daca o societate are ca activitate comert cu ridicata al combustibililor solizi,lichizi si gazosi,mai precis de uleiuri minerale ... (vezi toată discuția)