avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1072 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... pot primi stimulentul de insertie pana face copilul 3 ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

pot primi stimulentul de insertie pana face copilul 3 ani?

Buna ziua, copilul meu a facut 2 ani pe data de 2 iulie 2016. Eu m-am intors la locul de munca mai repede cu un an si am beneficiat deja pana acum de stimulentul acesta de 500 de ron. Intrebarea mea este daca exista posibilitate sa primesc in continuare acest stimulent pana face copilul 3 ani. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:57, 20 Iulie 2016
Nu, doar daca are probleme medicale (ex: handicap)
Pentru persoanele aflate în plata stimulentului de inserţie, la data de 1iulie 2016, indiferent de opţiunea de concediu exprimată iniţial,prelungirea perioadei de acordare a stimulentului până la împlinirea de către copil a vârstei de 3 ani, respectiv 4 ani, în cazul copilului cu handicap, se face din oficiu.

Puteti intreba la AJPIS.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stimulentul de inserție GeorgiG GeorgiG Bună ziua, Dacă m-am întors la serviciu când bebe avea 1,8 luni și legea noua referitoare la concediu de creștere copil a intrat în vigoare după 2 ... (vezi toată discuția)
Stimulent insertie/indemnizatie crisana crisana Buna ziua.Am cateva intrebari legate de stimulentul de insertie si indemnizatiaa pt cresterea copilului,dupa noua lege. In prezent primim stimulent de ... (vezi toată discuția)
Stimulent de insertie brigittalengyel brigittalengyel buna ziua am si eu o intrebare fetita mea inplineste 2 ani in 3 septembrie 2016 intrebarea mea este pot sa beneficiez de stimulent de insertie pana la 3 ... (vezi toată discuția)