avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 798 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Bilant drept de semnatura
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Bilant drept de semnatura

Daca sunt licentiata in finante banci pot semna bilantul contabil al firmei mele?
Precizez ca sunt unic asociat si sunt microintreprindere, eu tin si contabilitatea.
Multumesc anticipat pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: adema1980 , utilizator 20:42, 1 Noiembrie 2016
Bilantul se poate semna de expert contabil CECCAR.
Ultima modificare: Miercuri, 20 Iulie 2016
george-neagu, moderator
Membru CECCAR persoana fizica/ juridica sau alte persoane imputernicite potrivit legii.
Din pacate incepand cu 2016, ordinul 1802 e mai strict in aceasta privinta. Persoana imputernicita potrivit legii se refera la o persoana (expert contabil sau director economic)care tine temporar locul titularului de post (care e in concediu sau alte situatii) .
Administratorul fara studii de contabilitate nu poate semna bilantul.
Ca sa nu mai spun ca sunteti in conflict de interese chiar daca v-ati face contract de munca pe director economic.
O sa vina ziua cand ANAF va intra si aici sa faca ordine...si ce e scris, ramane.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot semna bilantul, balanta, declaratii? MirelaIon04 MirelaIon04 Buna ziua, Am terminat in 2004 ASE-ul - Contabilitate si Informatica de Gestiune si tot atunci m-am angajat (am deci o experienta de 5 ani) ca si contabil. Nu ... (vezi toată discuția)
Pfa cod caen 6920 fara a fi membru ceccar GabitzaT GabitzaT Buna ziua, Am o intrebare pentru cultura mea generala. Cum pot semna bilantul pentru cateva societati micute , daca nu sunt angajatul lor si nici nu sunt ... (vezi toată discuția)
Semnaturi autorizate pt bilanturile la decembrie 2009 Goanga Goanga Va rog sa-mi dati mai multe informatii din tara privind urm. problema : sunt PFA contabil autorizat, membru al CECCAR cu cotizatia la zi. Cu toate acestea, ... (vezi toată discuția)