avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 885 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Calcul impozitarea salariului
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Calcul impozitarea salariului

Bună ziua!
Vă rog respectuos să-mi scrieți dacă s-au reținut toate dările către stat din suma de 8596 salariul brut ,dacă am salarul net de 7177.Vă mulțumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: ContSters391349 , utilizator 09:45, 21 Iulie 2016
Din calcul rezulta ca la un brut de 8596 ,netul este de 6029 si nu 7177lei..Nu s-a retinut impozit 16%,in suma de 1148lei!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scutire impozit programator oanasandu oanasandu Buna ziua, As vrea sa va intreb daca este legal ca in momentul in care o firma face oferta de angajare, salariul net propus sa contina deja scutirea de ... (vezi toată discuția)
Salariile compensatorii si pensia TES TES VA ROG SA -MI PRECIZATI DACA SALARIILE COMPENSATORII SUNT DOAR UN AN VECHIME SAU SE TRECE IN FISA DE CALCUL SI VALOAREA LOR PENTRU STABILIREA PUNCTAJULUI ... (vezi toată discuția)
Impozit tichete masa mnd mnd Buna ziua, Daca poate cineva sa ma elucideze in legatura cu impozitul pentru tichetele de masa. In OUG 58/2010, art. 4, lit. b) spune ca: \"se abroga ... (vezi toată discuția)