avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 454 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Schimbare caen principal pfa
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Schimbare caen principal pfa

Buna ziua,

M-ar interesa sa stiu daca o data cu schimbarea codului caen principal in cazul unui PFA se modifica si datele acestuia (CUI-ul si F-ul). Multumesc!

Alte discuții în legătură

Schimb cui-ul daca vreau sa practic alt domeniu decat cel inscris? CLAU27RO CLAU27RO am o firma care ara domeniul de activitate ,,agentie imobiliara ,nu stiu ce cod e acum.Vreau sa fac consultanta intr-un alt domeniu. e necesar sa schimb ... (vezi toată discuția)
Modificare act constitutiv si cod caen ContSters15714 ContSters15714 Buna Detin o societate care a avut ca activitate principala codul 4941 si activitate secundara: 4530 si 4520. Deoarece activitatea principala nu mai este am ... (vezi toată discuția)
Cod caen la pfa CristinaPopi CristinaPopi Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu cateva opinii in legatura cu urmatoarele spete: 1. O PFA care doreste sa modifice cele 2 coduri CAEN pe care le are in ... (vezi toată discuția)