avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 592 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale schimb cui-ul daca vreau sa practic alt domeniu decat ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

schimb cui-ul daca vreau sa practic alt domeniu decat cel inscris?

am o firma care ara domeniul de activitate ,,agentie imobiliara ,nu stiu ce cod e acum.Vreau sa fac consultanta intr-un alt domeniu. e necesar sa schimb cui-ul sau pot sa lucrez pe acelasi.am in certificat si consultanta.
Cel mai recent răspuns: Georgelius , utilizator 17:15, 19 Mai 2009
Schimbati domeniul principal de activitate. (adica codul CAEN) Totodata se schimba si certificatul de inmatriculare. CUI-uk ramane acelasi.
Daca in statut aveti mai multe domenii de activitate alese printre care si consultanta nu trebuie sa mai schimbati nimic. Daca doriti sa adaugati un nou cod CAEN este destul de simplu. Codul unic de inregistrare ramane acelasi, doar este cod unic.
Schimbati doar obiectul principal de activitate. CUI-ul va ramane intotdeauna acelasi!
Se va schimba numai obiectul e activitate al societatii i pentru aceasta si certificatul de inmatriculare. Restul numerelor de identificare (J, CUI) raman aceleasi. Ele nu se schimba decat daca dispare societatea.
CUI-ul se da pentru identificarea societatii si nu pentru pentru obiectul de activitate. In cazul in care se schimba obiectul de acivitate se modifica codul CAEN.

Alte discuții în legătură

Schimbare cod caen maria dinca maria dinca Buna ziua, As dori sa stiu daca se poate schimba codul CAEN daca sunt PFA ?Care sunt pasii de urmat pentru schimbarea domeniului de activitate si unde ... (vezi toată discuția)
Act constitutiv activ principala caen din 3 cifre OANA GORAN OANA GORAN in actul constitutiv al unei societati este mentionata activitatatea principala COD CAEN 101 din cate stiu eu asta este capitolul si codul trebuie specificat ... (vezi toată discuția)
Respectarea obiectului de activitate ContSters271857 ContSters271857 (2) Criteriul de apartenenta la sectoarele de activitate este cel al obiectului principal de activitate inregistrat la registrul comertului, conform codului ... (vezi toată discuția)