avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 555 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Respectarea obiectului de activitate
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Respectarea obiectului de activitate

(2) Criteriul de apartenenta la sectoarele de activitate este cel al obiectului principal de activitate inregistrat la registrul comertului, conform codului CAEN.
intrebarea este urmatoarea:obiectul principal de activitate declarat la registrul comertului poate fi altul decat ceea ce faci?
Cel mai recent răspuns: Ana Maria Coman , Avocat 17:00, 24 August 2013
NU!

Exclus.

Activitatea ce este desfasurata de o societate comerciala trebuie sa fie conforma cu certificatul de inmatriculare la registrul comertului si cuprinsa in Actul Constitutiv al societatii.
va puteti schimba obiectul de activitate, inregistrati mentiunea la Registrul Comertului, se schimba certificatul de inregistrare si va puteti desfasura activitatea in conformitate cu obiectul principal schimbat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimb cui-ul daca vreau sa practic alt domeniu decat cel inscris? CLAU27RO CLAU27RO am o firma care ara domeniul de activitate ,,agentie imobiliara ,nu stiu ce cod e acum.Vreau sa fac consultanta intr-un alt domeniu. e necesar sa schimb ... (vezi toată discuția)
Folosesc ca principala o activitate secundara suciu_diana suciu_diana Buna ziua, se poate folosi o activitate secundara ca principala, fara schimbarea activitatii pe hartii? Multumesc. (vezi toată discuția)
Schimbarea obiectului principal de activitate - necesitate ORIONIMPEX ORIONIMPEX Am o firma cu un obiect principal de activitate (CAEN 4673),dar nu a functionat niciodata cu acel obiect de activitate .In 2012 andeschis un punct de lucru cu ... (vezi toată discuția)