avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Achizitie locuinta
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Achizitie locuinta

Buna ziua,

Doresc sa achizitonez o locuinta, garsoniera confort 2, intr-un bloc care apare intr-o lista a Primariei Muncipiului Bucuresti - Listele imobilelor expertizate tehnic din punct de vedere al riscului seismic actualizate la 08.07.2016, linkul aici: [ link extern ]
expertizei tehnice sau unui alt expert tehnic atestat pentru cerinţa rezistenţă şi stabilitate de către Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administratie Publice), in dreptul imobilului la comentarii apare o linie. Avand in vedere ca o parte din suma o iau printr-un credit ipotecar, va rog sa imi spuneti daca exista vreun risc. Sau daca dupa ce o cumpar exista riscul ca la un moment dat sa se modifice normele si acest bloc sa fie incadrat intr-o clasa de risc seismic ridicata. Blocul este Intrarea TEIUL DOAMNEI Nr 1, construit in 1974, regim de intaltime S+P+10. Va multumesc anticipat pentru raspuns.

Alte discuții în legătură

Asigurarea locuintelor cu risc seismic miulian miulian Am incercat sa ma informez de pe net, dar informatiile sunt contradictorii; apartamentele din blocuri cu Urgenta 1 sau Risc 1 ( sunt 2 lucruri distincte ! ) ... (vezi toată discuția)
Imobile cu risc seismic ilione ilione Buna ziua, Locuim intr-un bloc aflat in evidenta primariei de sector pe lista imobilelor cu risc seismic gradul II. Ce demersuri trebuie sa facem si catre ... (vezi toată discuția)
Bloc incadrat grad seismic u3 cristina_pop cristina_pop Buna ziua. Doresc sa vand un apartament ce se afla intr-un bloc incadrat la U3 grad seismic. Stiu ca nu este acceptat de banci pentru credit. Pot face o ... (vezi toată discuția)