avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 671 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Imobile cu risc seismic
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Imobile cu risc seismic

Buna ziua,
Locuim intr-un bloc aflat in evidenta primariei de sector pe lista imobilelor cu risc seismic gradul II. Ce demersuri trebuie sa facem si catre cine in vederea reexpertizarii seismice, deoarece consideram ca expertiza nu a fost completa si exacta intru-cat datele din evidenta primariei sunt inexacte din punct de vedere al numarului de etaje, anul constructiei, suprafata etc. si din lipsa documentelor tehnice la momentul expertizei, documente in a caror posesie am intrat cu prilejul actiunii de reabilitare termica si care contin si date referitoare la actiunile de consolidare ce au avut loc imediat dupa cutrmurul di 1977.
Va multumim anticipat!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 22:09, 31 Octombrie 2012
Apelati la un expert tehnic care sa execute expertiza imobilului in baza proiectului
Lista expertilor atestaţi o gasiţi la Primaria Generala a Municipiului Bucuresti, iar expertiza tehnica este reglementata de normativul P100-92 modificat în 1996.
Pentru Bucuresti, primaria de municipiu a simplificat procedura, toate instructiunile si formularele necesare solicitarii expertizei seismice gasindu-se pe site-ul Primariei Municipiului Bucuresti.
Alte site-uri care sunt dedicate problemei seismice din Romania sunt mie.ro si inforisx.incerc2004.ro.
[ link extern ]
Ultima modificare: Miercuri, 31 Octombrie 2012
ynocentta, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurarea locuintelor cu risc seismic miulian miulian Am incercat sa ma informez de pe net, dar informatiile sunt contradictorii; apartamentele din blocuri cu Urgenta 1 sau Risc 1 ( sunt 2 lucruri distincte ! ) ... (vezi toată discuția)
Expertiza seismica aharonrelu aharonrelu ma intereseaza o contraexpertiza seismica a unui imobil din sectorul 1 Bucuresti mai exact expertiza comandata de primarie arata ca imobilul ar fi in clasa de ... (vezi toată discuția)
Expertiza risc seismic CiprianDauc CiprianDauc Buna ziua, Eu sunt proprietar pe o parte dintr-un imobil ce este detinut majoritar de catre primarie. Este vorba de o casa nationalizata. Ea a fost trecuta pe ... (vezi toată discuția)