ma intereseaza o contraexpertiza seismica a unui imobil din sectorul 1 Bucuresti
mai exact expertiza comandata de primarie arata ca imobilul ar fi in clasa de risc seismic 1,fapt indoielnic ,dupa parerea mea[si eu sunt constructor]
di cate am citit in presa primariile comnda expertize cu rezultate eronate pt a obliga propietarii la lucrari de consolidare cu devize exagerate
m-ar interesa un avocat cre sa primeasca depunerea unei contestatii'care are experienta intr-un caz asemanator
Puteti contesta in instanta expertiza comandata de catre primarie si sa solicitati instantei de judecata efectuarea unei expertize tehnice judiciare, de specialitate. Aceasta este calea juridica.
Daca nu doriti actiune in instanta, contactati un expert tehnic judiciar sau nejudiciar, in specialitatea constructii (care sa mai fi facut expertize tehnice de acest gen, adica influenta seismica asupra constructiilor) si incheiati un contract cu acesta.
Daca expertiza comandata de dvs. este diferita de cea a primariei va trebui sa va adresati tot instantei de judecata, pentru anularea expertizei facute de catre primarie. In instanta nu se va accepta decat expertiza tehnica judiciara, dispusa de catre instanta respectiva.