avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... amenda rovinieta desi detin una
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

amenda rovinieta desi detin una

Buna ziua, am si eu o intrebare : azi am primit prin posta o amenda pentru lipsa rovinietei, problema e ca detin o rovinieta valabila din aprilie pana in aprilie 2017.Pe amenda scrie ca o putem contesta in termen de 15 zile, intrebarea este avand in vedere ca masina este pe numele socrului si acesta este plecat din tara, pot face eu demersurile la judecatorie?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 00:51, 22 Iulie 2016
Aveti dreptul sa contestati PV in termen de 15 zile de la comunicare la judecatoria responsabila locatiei unde a fost constata si consemnata contraventia
La plangerea contraventionala,anexati copie dupa documentul justificativ
Puteti solicita si judecarea in lipsa

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mai multe amenzi pentru neplata rovinietei - sunt de acord sa le platesc, insa nu si tariful de despagubire Neiyre Neiyre Azi 2 aprilie am primit 2 instiintari de amenda contraventionala si de plata despagubiri pentru lipsa rovinieta, intocmitate pe data de 23 martie 2012, ... (vezi toată discuția)
Plătesc amenda? Nnnd Nnnd Am primit ieri o amenda pentru rovinieta din data de 10.07.2016. Aveam rovinieta valabila însă în perioada 08-14.07.2016 și am și bonul de la ... (vezi toată discuția)
Pv amenda rovinieta daca nu are semnatura olografa? olteanugeo olteanugeo Buna ziua, Tocmai ce am primit o recomandata cu un PV de constatare a contraventiei : amenda lipsa rovinieta. PV are doar o semnatura electronica si o ... (vezi toată discuția)