avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 602 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... art. 2 din OG 27/2002 - ROG RASPUNS LA URMATOARELE 2 ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

art. 2 din OG 27/2002 - ROG RASPUNS LA URMATOARELE 2 INTREBARI

1. prin PETITIE se intelege si contestarea LISTELOR DE PLATA (emise de asociatiile de proprietari ) in baza art. 12.A.d. din HG 1588/2007 ? 2.asociatiile de proprietari (asa cum sunt definite de legea 230 /2007 ) fac parte din AUTORITATI sau INSTITUTII PUBLICE ? Rog baza legala pentru raspuns . Multumesc anticipat !
am contestat lista de plata in termenul legal de 10 zile de la afisare / am primit raspuns nu dupa 7 zile cat spune hg 1588/2007 ci dupa 3 luni / raspunsul suna asa / in baza OG27/2002 contestatia dvs a fost clasata
Ultima modificare: Vineri, 22 Iulie 2016
albuemanoil, utilizator
:stunned: ...... :-/ ..... :slap: .... :happy::happy:

Serios!
Chiar asta a fost raspunsul? Mama, ce de-a legislatie cunosc tipii de la dv. din asociatie!
Aici termenul e folosit in sensul de scos din uz, perimat, prea vechi ca sa mai fie valabil.

Dar sunt sanatosi la cap?
Dar Legea 230/2007 cu normele ei de aplicare or cunoaste-o?

Ca mai bine va raspundeau la intrebare decat sa "claseze" atat niste amarate de intrebari.

De mult nu m-am mai distrat asa cu pretiozitatea gugustiucilor din asociatii.
Ultima modificare: Sâmbătă, 23 Iulie 2016
elga50, moderator
In sensul OG 27/2002, clasarea se dispune in urmatoarele situatii : petitie fara date de identificare, petitie care a mai fost depusa si are acelasi obiect.

OG 27/2002 nu se aplica persanelor juridice de drept privat. Acestea pot prevedea o procedura de acest gen in Reg.Intern.
este bine de stiut si motivele pentru care am contestat lista de plata : 1. falsificarea cotelor-parti indivize din proprietatea comuna ( unii proprietari aveau in lista CPIPC=0 ) ; 2. exceptarea unor proprietari de la plata reparatiilor si intretinerii liftului (art. 32 (3) din HG1588/2007 ; 3. exceptarea unor proprietari de la plata surplusului de apa rece (diferenta intre indicatiile apometrului general si consumul declarat )
Ultima modificare: Sâmbătă, 23 Iulie 2016
albuemanoil, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termene raspunsuri sesizari petre_marian petre_marian buna ziua.as dori sa aflu in cat timp .este obligat presedintele asociatiei de proprietari sa raspunda la sesizari.daca este obligat sa raspunda in scris sau ... (vezi toată discuția)
Termen adresa presedinte asociatie proprietari ciungu ciungu Am facut o adresa presedintelui asociatiei de proprietari si am rugamintea sa-mi comunicati care este termenul de raspuns.Adresa nu se refera la lista de ... (vezi toată discuția)
Temei legal termene de raspuns arockz arockz Salutare colegi forumisti, In afara de termenul arhicunoscut de raspuns in 7 zile la contestarea cotelor de intretinere, specificat in HG 1588, exista un ... (vezi toată discuția)