1. prin PETITIE se intelege si contestarea LISTELOR DE PLATA (emise de asociatiile de proprietari ) in baza art. 12.A.d. din HG 1588/2007 ? 2.asociatiile de proprietari (asa cum sunt definite de legea 230 /2007 ) fac parte din AUTORITATI sau INSTITUTII PUBLICE ? Rog baza legala pentru raspuns . Multumesc anticipat !
am contestat lista de plata in termenul legal de 10 zile de la afisare / am primit raspuns nu dupa 7 zile cat spune hg 1588/2007 ci dupa 3 luni / raspunsul suna asa / in baza OG27/2002 contestatia dvs a fost clasata
Serios!
Chiar asta a fost raspunsul? Mama, ce de-a legislatie cunosc tipii de la dv. din asociatie!
Aici termenul e folosit in sensul de scos din uz, perimat, prea vechi ca sa mai fie valabil.
Dar sunt sanatosi la cap?
Dar Legea 230/2007 cu normele ei de aplicare or cunoaste-o?
Ca mai bine va raspundeau la intrebare decat sa "claseze" atat niste amarate de intrebari.
De mult nu m-am mai distrat asa cu pretiozitatea gugustiucilor din asociatii.
In sensul OG 27/2002, clasarea se dispune in urmatoarele situatii : petitie fara date de identificare, petitie care a mai fost depusa si are acelasi obiect.
OG 27/2002 nu se aplica persanelor juridice de drept privat. Acestea pot prevedea o procedura de acest gen in Reg.Intern.
este bine de stiut si motivele pentru care am contestat lista de plata : 1. falsificarea cotelor-parti indivize din proprietatea comuna ( unii proprietari aveau in lista CPIPC=0 ) ; 2. exceptarea unor proprietari de la plata reparatiilor si intretinerii liftului (art. 32 (3) din HG1588/2007 ; 3. exceptarea unor proprietari de la plata surplusului de apa rece (diferenta intre indicatiile apometrului general si consumul declarat )