avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1555 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... trecerea de la centrala termica de bloc la cea de ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

trecerea de la centrala termica de bloc la cea de apartament

Daca Legea Gazelor nu indica necesitatea unei Autorizatii de Constructie privind separarea unui bransament la gaze existent deja, in vederea montarii (doar) in unele apartamente de condominiu de centrale individuale, iar prin Legea in Constructii se cere si acest document, care dintre cele doua legi, necorelate, practic, intre ele, ...prevaleaza (oricum, fiind vorba de o utilitate si nu de o retea de dotarea unei cladiri noi, de o modificare la o instalatie de furnizare a gazului deja existenta, si neconstruind/ daramand nimic din imobil, in raport cu care exista si aviz de proiect tehnic, si accept furnizor de utilitate, si referat de rezistenta a cladirii la perforatiile necesare trasarii tevilor) ?!
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 17:49, 22 Iulie 2016
A spus cineva ca nu aveti voie, va opreste cineva sa va instalati centrala proprie?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este posibil ca asociatia de proprietari sa detina in proprietate terenul din jurul blocurilor: alei, terenul pe unde trec conducte si cablurile florinc2 florinc2 Buna ziua, Locuiesc intr-un complex rezidential iar proprietarul acestuia (ce a terminat de vandut toate apartamentele), doreste sa doneze catre Asociatia ... (vezi toată discuția)
Lucrare la instalatia de gaze de pe o proprietate particulara ContSters218995 ContSters218995 S-ar putea un raspuns concret? Va prezint un caz:-proprietar1 la curte cu casa, detine o instalatie de gaze efectuata conform unui proiect legal, platita, ... (vezi toată discuția)
Senzorii de gaze obligatorii. luca luca luca luca Buna ziua! In cadrul asociatiei de proprietari ne confruntam cu o problema legata de instalarea senzorilor de gaze. In momentul de fata avem doua retele de ... (vezi toată discuția)