Cum se procedeaza daca in ziua desfasurarii interviului pentru un concurs de ocupare a unui post vacant presedintele comisiei de concurs lipseste ( se afla in CM)
Multumesc.
Articolul 12 la care faceti referire nu are aplicabilitate in speta data,pt ca se refera la cazul de incompatibilitate a unui membru al comisiei,care s-a constat dupa desfasurarea probei de concurs si dupa ce respectivul membru notase candidatul! Am rugamintea sa nu mai stergeti mesajele atata timp cat nu sunt off topic!
Incapacitatea temp de munca a unui membru de comisie poate fi motiv obiectiv de amanare a unui concurs chiar daca nu este precizat in mod expres!(am precizat in ce conditii in postarea mea)
Ati modificat raspunsul dupa postarea mea si prin urmare, acel mesaj era chiar offtopic.
Iar daca nu doriti sa respectati Regulamentul acestui Forum - cu privire la care deja v-am atentionat de cateva ori - puteti sa ne spuneti si nu sa ignorati in continuare atentionarile primite.
Din REGULAMENT:
" Incalcarea prezentului regulament se sanctioneaza in prima faza cu avertisment, care va fi public si se va posta de catre administratori / moderatori in sectiunea de anunturi oficiale a forumului. Avertismentul va fi comunicat prin mesaj privat utilizatorului in cauza de catre administratorul / moderatorul sectiunii unde a fost constatat comportamentul nepotrivit pentru a-i da ocazia sa isi schimbe exprimarea care a dus la aplicarea sanctiunii.
In caz de nerespectare a avertismentului, utilizatorul in cauza va fi banat temporar sau definitiv. Abaterile repetate pot duce la banarea temporara sau definitiva a contului."
Va respect dar daca uneori nu aveti solutia cea mai fericita si alt utilizator o ofera,nu trebuie sa ii atrageti atentia ca nu respecta regulamentul forumului! Eu cred ca nu acesta e scopul forumului ci de a discuta profesionist si a oferi solutii cat mai apropiate de realitate spre a fi utile utilizatorilor. Scuzati postarea off topic! Promit ca e ultima :)
Nu are nicio legatura postarile dvs sau ale mele , dar chiar vad ca ignorati atentionarile pe care le-am facut - care sunt destul de multe -, iar daca mai aveam ceva de adaugat la raspunsurile dvs o faceam fara niciun impediment .
Uilizatorul este cel care decide ce sfat urmeaza si nu noi ii impunem ce sfatul sa urmeze , intrucat acela este cel mai bun sau corect.
p.s.
Situatia expusa de mine in legatura cu art.12 alin.6 este chiar din practica intalnita, unde nici ANFP-ul si nicio alta autoritate cu drept control nu au comentat , inclusiv instanta de judecata - intrucat s-a contestat acel concurs - a decis respingerea contestatiei.
Prevederile HG 286 sunt chiar f clare la art 10,11 si 12! Chiar as fi f curioasa sa vad o solutie data de o instanta in acest sens,Iimi puteti indica un lik unde as putea sa o consult si eu?
Cat depre ANFP-Agentia Nationala a Functionarilor Publici ,nu inteleg ce autoritate are sa verifice activitatea bugetarilor contractuali,pe aceasta tema atata timp cat actul normativ respectiv HG 286 nu se aplica funct .publici
Comisia de concurs
fina
Poate fi schimbat presedintele comisiei de concurs inainte de proba de interviu ? Motiveaza ca a avut neintelegeri cu unul dintre candidati.
Multumesc. (vezi toată discuția)