avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 591 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Eliminare timbru fiscal
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Eliminare timbru fiscal

Nu am inteles daca OG nr. 17/2015 elimina folosirea timbrului fiscal definitiv, la orice institutie sau doar pentru documentele emise de anaf? De exemplun in cazul dosarului depus la cimitir pentru deshumare mai sunt necesare? Pe site-ul accu scrie ca sunt necesare desi avem cateva luni de cand a aparut Ordonanta.
Cel mai recent răspuns: carmen01011958 , moderator 08:23, 1 August 2016
carmen01011958 nu stie nimeni sa-mi raspunda la intrebare sau nu am adresat intrebarea in forumul potrivit?
Ultima modificare: Marți, 26 Iulie 2016
piic, utilizator
Scutirea de la plata taxelor extrajudiciare de timbru
"Contribuabilii care solicită eliberarea de certificate, adeverințe sau alte documente Agenției Nationale de Administrare Fiscala sunt scutiți de plata taxelor extrajudiciare de timbru.”
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

/impozit/taxa teren,legea 193/2015 si og 1 tatianagramada tatianagramada 1. Va rog sa imi spuneti daca un contribuabil care plateste prin contract de inchiriere chirie administratiei primariei locale mai este normal sa fie ( ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare autovehicul in baza legii 448 CiobanuAlexandru01 CiobanuAlexandru01 Buna ziua, Tatal meu are handicap cu gradul I (este imobilizat intr-un scaun rulant) iar in urma cu 2 ani am cumparat un autovehicul pe care nu l-am putut ... (vezi toată discuția)
Scutire taxa timbru - proces daune morale accident circulatie arhip gabriel bebe arhip gabriel bebe Buna ziua, Copilul meu a fost victima unui accident de circulatie ,a fost lovita de un autovehicul care nu avea asigurare RCA.Conducatorul acestuia -om ... (vezi toată discuția)