avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 190 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... optiuni pentru alta persoana abuzata prin sarlatania ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

optiuni pentru alta persoana abuzata prin sarlatania psihiatrica

1. dupa ce eu insumi am invins gratie lui Dumnezeu nu mai putin de 3 tentative ale unor asa-zise organe judiciare de a utiliza sistemul judiciar si psihiatria ca arme de represiune impotriva mea in scopul sa ma vateme pentru ca le-am deschis dosar penal pentru ca mi-au vandut drepturile pe mita in trecut, mi-am facut un prieten hartuit de acelasi gen de persoane, dar care nici macar n-a incalcat dreptul subiectiv al unei persoane ci dreptul obiectiv adica a savarsit niste infractiuni rutiere

2. acesta a primit o sentinta de internare nevoluntara in Italia 6 luni sub legea veche, si are dreptul de recurs. Avocat din oficiu l-a pacalit ca daca nu e internat nevoluntar va fi extradat, motiv pentru care ii fac eu recursul ca nimeni altcineva nu il face

3. intrebarea e daca acest prieten al meu are si alte optiuni decat acest recurs, deoarece privarea sa de libertate este a doua pedeapsa pentru aceeasi fapta in mod abuziv sub pretextul unei masuri de siguranta nemotivate deoarece prietenul meu n-a mai savarsit nici o infractiune, ci este victima urmaririi penale a asa-ziselor organe judicire din Romania ultrazeloase sa-si duca abuzul la bun sfarsit printr-un mandat de urmarire european
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 23:41, 24 Iulie 2016
altceva nu se poate face.
Perioada se va scadea din pedeapsa.
Ultima modificare: Sâmbătă, 23 Iulie 2016
Marian Bucur, Avocat
Daca a fost condamnat in Italia este o problema de drept italian si trebuie sa apeleze la un avocat italian. Banuiesc ca acum nu veti pretinde ca stiti sa-i formulati apelul din Italia, pretinzand ca legile italiene se gasesc pe internet.
"ci este victima urmaririi penale a asa-ziselor organe judicire din Romania"
cred că fapta este săvărșită în România, iar comunicarea hotărârii a fost făcută în Italia.
e vorba de o masura de siguranta nu de condamnare. Procesul s-a incheiat de mult si si-a ispasit pedeapsa cu inchisoarea, dar asa-zisele organe judiciare nu-l mai pot retine fiindca nu recidiveaza, si atunci utilizeaza psihiatria sa-l inchida Dumnezeu stie pentru ce motive

Instanta din Italia a declarat mandatul de urmarire European nefondat. Fara sa verific sunt aproape sigur ca acestea pot fi emise doar pentru infractori nu pentru reabilitati adica cei care si-au ispasit pedeapsa...

Poate vor sa-l foloseasca cobai ca pe multi altii conform comunicatului de presa PICCJ

[ link extern ]
Ultima modificare: Duminică, 24 Iulie 2016
eusaisapte, utilizator
Asta e, medicul a incalcat etica medicala si legile, deci va raspunde pentru asta. Statul de drept aplica legile, dar nu inseamna ca ar avea mijloace magice de a preveni orice fel de infractiuni. Gresit este sa credem ca toti medicii psihiatri ar fi facut la fel ca el.

Criteriul pentru internare fortata este pericol pentru sine sau pentru altii, care includ acte necugetate sau de delasare care pot conduce la deteriorarea sanatatii proprii. A conduce un automobil atunci cand cel care-l conduce are probleme psihice (cum ar fi delir, halucinatii, viteza de reactie afectata, imposibilitatea de a aprecia corect situatiile din trafic, etc.) poate constitui un pericol pentru sine sau pentru altii.

Este adevarat ca cetatenii straini care comit infractiuni intr-un stat al UE sau sunt o povara nejustificata pentru sistemul sau de asigurari sociale pot fi expulzati in tara de origine. Necunoscand aspectele concrete care ar constitui temeiul unei astfel de masuri, nu putem spune a priori ca avocatul l-ar fi mintit.

Inca o data, problema este una de drept italian si ar putea scrie in mod competent cererea de recurs doar cei care cunosc bine sistemul juridic italian.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dacă internarea nevoluntară într-o instituție medicală nu este considerată sancțiune, cum se poate deduce aceasta din durata pedepsei? ContSters396991 ContSters396991 E [i]logic[/i] așa ceva? Art.184, Codul de Procedură Penală (28) Perioada în care suspectul sau inculpatul a fost internat într-o instituţie de ... (vezi toată discuția)
Procedura internare nevoluntara bolnav psihic andreea307 andreea307 Buna ziua, va scriu deoarece eu si familia mea ne aflam intr o situatie disperata: fratele meu e bolnav psihic, a fost internat de 2 ori la 9, ultimul ... (vezi toată discuția)
Poate o persoană să fie internată la psihiatrie împotriva voinței sale? ContSters396991 ContSters396991 1. Poate o persoană să fie internată nevoluntar la psihiatrie, la solicitarea familiei sale, pe fondul unui conflict familial? 2. Poate o persoană să ... (vezi toată discuția)