avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 287 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... unde se contesta decizia de imputare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

unde se contesta decizia de imputare

Buna ziua!

lucrez in cadrul unei companii nationale, cu puncte de lucru in fiecare judet. Am primit o decizie de imputare la modul direct, pe care intentionez sa o contest. Intrebarea mea este , unde o contest , la Tribunalul Bucuresti sau la Tribunalul judetului in care imi desfasor activitatea? Mentionez ca localitatea de domiciliu, este in alt judet, in decizie se mentioneaza ca la Tribunalul judetului in care iimi desfasor activitatea, iar organizarea la nivel judetean este fara personalitate juridica.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:37, 24 Iulie 2016
La tribunalul in raza caruia aveti domiciliul sau locul de munca se poate promova o astfel de actiune.

Legea nr.62/2011
art.210
Cererile referitoare la soluţionarea conflictelor individuale de muncă se adresează tribunalului în a cărui circumscripţie îşi are domiciliul sau locul de muncă reclamantul.
Ultima modificare: Duminică, 24 Iulie 2016
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestare decizie concediere calista_me calista_me Doresc sa o contest o decizie de concediere, dar mi-am depus actele pentru modificarea domiciliului din buletin. Nu cred ca noul buletin va fi emis in timp ... (vezi toată discuția)
Contestare decizie concediere zulu zulu Buna ziua. Am fost concediat in baza art 65 CM pt motive ce nu tin de persoana angajatului, iar in decizia de concediere se mentioneaza ca pot sa contest ... (vezi toată discuția)
Instanta competenta contestare decizie incetare cim MarcelaS MarcelaS Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti care este [b]legea exacta si articolul [/b]in care se stipuleaza care este instanta competenta pentru contestarea deciziilor ... (vezi toată discuția)